К т Мурко

Николай Супличенко
Кіт Мурко у холодку
Весь літає в мріях…
Мишку сіру і прудку
Він ловить не вміє.
Знає точно цей вусач
Де вечерю взяти:
Прийде у потрібний час
Він завжди до хати.
Помасирує паркет
Відшукає ket i ket…