Little Britain

Владимир Лагунов
Little Britain, little country!
Giant football, brightly party.
Higuly likely, anyhow
May be Britain first all now.
Great a football, great a game,
Britain do it in the again.
Little Britain, little country!
Giant football, brightly party.
I wish bronze for the team,
This is too a golden beam.
14.07.18.
I was very sad at 11.07.
I hope Englsh success 14.07.
Резюме: Я желаю англичанам
взять бронзу. Они всегда играют
со сборной Европы. Посмотрите
состав Хорватии...
I am sad! England could not fight
and they were defeated.
Я опечален! Англия не смогла бороться
и они проиграли.