У твоiх очах

Дмитрий Грин
Причаїлось кохання у каріх очах,
Наче в небі вечірньому зорі,
Залишаюсь назавжди з тобою в думках,
У степах і в бурхливому морі.

Зачаруй ніжним поглядом душу на мить,
Дивним співом квітучих гаїв,
Будуть свідками гори і неба блакить,
Моїх теплих , палких почуттів...