Мiй шлях в руках господнiх

Вера Деревьянко
Мені Бог прослав дорогу
до Одеського порогу від  Прилуцькой доброти  до чорноморськой красоти
Я живу тут разом з Вами
Купаюсь в щасті времнрами
Інколи бува сумую
Про любов свою мудрую