Пише поет

Таисия Цыбульская
Із хірургічною точністю
швами лягають рядки,
створюють інші реальності,
інші малюють стежки.
Ніч на шматки покраяно,
в жменях з півсотні бід,
днів, що даремно згаяно,
не повернути слід.
В Слові якби втопитися -
просиш, немов жебрак,
слів заповідних впитися,
крові відчути смак.
Мріями божевільного
б'ються не в лад думки,
із хірургічною точністю
швами лягають рядки.
В сутінках зміст ховається,
рими тріщать по швах,
пише поет - не кається,
пише у альманах.

17.07.2018