Украинский Гарик 551

Владислав Красса
Український Ґарик 551


За мотивами І. Губермана

Нестерпно добре йдуть мої діла
І шарудять думок сумних текучкою.
Мене до ручки доля довела —
І досі я пишу цією ручкою.