Муки бессонницы

Владислав Красса
 Муки безсоння.

Муки від безсоння маєш ти?
Але ж це вирішується просто:
Треба рахувати до п’яти.
Не поможе — то до пів на шосту.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".