Я згадую

Татьяна Лемешко Безпалюк
У серці тривогу несу,
Твій погляд жаданий шукаю,
І падають сльози в росу
Кохаю, кохаю, кохаю…

Зима не одна вже пройшла,
Вогонь у душі погасила.
Нас доля з тобою звела,
Жорстоко вона ж розлучила.

Лишаються в пам’яті дні -
Були ми безмежно щасливі…
Радість згасає в журбі,
І біль не минає по нині.