***

Юлия Кобург
Виженим жидів ми з Ради,
Бо їх дуже там багато
І старих, і молодих,
І брюхатих, і худих.
Бо набили вже "кормушки",
Аж лящить у них за вушком,
Ненажерливі, як свині,
Чи ж то ми у тому винні?
Що пихата ваша морда
Бреше-краде і не горда
Над народом так знущатись
І життями прикриватись.