Не покiнчено з кiнцем

Владимир Шеврон
#НЕ_ПОКІНЧЕНО_З_КІНЦЕМ

Ну що, лейтмотиви бокують зразами,
світ стоїть і листя осіннє поминає свою Паску,
Безкінечність виражається через Radiohead?

Та ні.

Я думав, все зміниться, а світ гниллям міниться
ми мали щезнути, я мав піти
змінюють постери кінотеатри

Усе не зовсім так.

Після тебе, "ВБ", наступить "Середина"
Посередність, поміж Проти і Несприйняттям
Я бачу коди

Брава справа - привід для вдоволення

2018-07-20