20. 07. 2018

Светлая Две Тысячи 10
Баліць мне...
------------------------
Я адчуваю
Перамогі пах...
Перадусім, на сэрцы
Жах...
І роспач...
У немым крыку,
Шчырым...
Горкі плач...
На небе хмары,
Мары,
Што засцілі
Рэчаіснасць
Усцяж...
Палёт зязюлі
Над гняздом
Сваім...
І дзеткі,
Што згубілі
Карані...
Абарані
Мне сэрца,
Мозг...
Абарані...