Песня о Днепре-на городской конкурс

Александр Захаренко 3
   Новий гімн  Дніпра
1.Над Славутою лине гудок,
  Біля пагорбів трьох пропливає,
  Прокидається місто Дніпро,
  Краєвиди у хвилях купає

2.Вже у золоті храмів хрести,
  Та високі будинки,до неба,
  В серці тих,хто у місті живе,
  Виникає співати потреба
      Приспів
Прикрашай,мов вінок,
Ти ріки широчінь,
Рідне місто моє-
Наш козацький курінь
Сонця промінь-твій меч,
Неба синь-Покрова,
Квітни,любий Дніпро,
Твоя слава жива!

3.Твоїх вулиць чарівна краса,
  Квітів в скверах та парках багато,
  Ой,Дніпро,ти колиска моя,
  Ти дарунок від діда і тата

4.Ти історію пишеш свою,
  А ім"я навіть в Космосі знають,
  Бо шляхетнії люди твої,
  Україну свою прослаляють
       Приспів
Прикрашай,мов вінок,
Сиву хвилю Дніпра,
Місто гордих людей,
Та Кохання й Добра,
В сяйві сонця іскрись,
Та ночами сіяй,
Придніпровський наш край,
На весь світ прославляй!
     2 рази

Відбір закінчується 25 серпня
2018 року-будемо співати.
Побажайте нам успіху.
 20.07.2018 рік