Телефоную друзям я частенько

Анатолий Павленко
Телефоную  друзям  я  частенько –
Про  їхні  все  цікавлюся  діла,
Бо  час  складний.  А  тут  іще,  о  ненько,
І  юність  як  троянда  відцвіла.

Та  сумніви – що  вівці  у  загоні,
Ніяк  не  угамуються  в  мені:
Хоч  хтось  із  них  до  мене  теж  подзвоне
Розрадити,  бодай,  в  не  кращі  дні…