Бурулька

Олександр Мачула
Не зраджу я тебе, не бійся –
я не такий гнилий як ти.
Та все ж пошлю тебе до біса –
сама втекла, як не крути.

Трапляються ж такі фітюльки,
змарнованого часу жаль…
Розтанеш як в обід бурулька,
з якою сплутав я кришталь.

20.07.2018