Не даром

Татьяна Лисненко
          Не дарма                новий
Я  знов і знов пишу свої вірші,
Кладу в них зміст,  ідеї справжню суть.
Малюю їх я фарбами душі,
Можливо, комусь душу сколихнуть.

Шукаю рими, такти допізна,
Нижу слова в  важкі разки намист.
Аж доки ніч липнева мовчазна
Не вдягне шарф – зірковий аметист.

Так хочу доторкнутись до душі,
Торкнутись крил сором’язливих муз,
Щоб  вдалими були мої вірші,
І щоб таки сподобались комусь…

Й коли така щаслива прийде мить,
Сльозу я легко витру, крадькома,
Й скажу собі: «Хай серце не щемить, -
Для вас писала вірші  не дарма!»
          ***