Люба д вчино, не сумуй

Алина Мозжерина
"Люба дівчинко, не сумуй,
Що цукерку у тебе забрали.
Посміхнись і далі крокуй.
Ми ж з тобою таке зустрічали.
Ну, хіба ж то проблема, рідненька?
Їх ще буде в житті і буде.
Просто знай, моя солоденька:
Дуже часто жорстокі люди.
Не твоє-не бери, не чіпай.
Всі проблеми вирішуй сміливо.
Завжди голову вище тримай.
Як захочеш-то будеш щаслива!"
Ті слова, що матуся казала
Ще з дитинства запам'ятались.
Лиш шкода, що дорослою стала
І в цукерках розчарувалась...