Украинский Гарик 553

Владислав Красса
Український Ґарик 553


За мотивами І. Губермана

Виходжу я на сцену із куліс,
крокую і горджусь, як на параді,
на зал дивлюся гордо зверху вниз,
хоч повністю у нього я у владі.