В трильник

Светлана Камышная
Видніється вітрильник серед моря,
Немов кречітка заблукала в небі,
І лише справжні тут відсутні зорі,
Тут роздивитися красу уважно треба!
Це бесконечність кольорів та їх відтінків,
Це моря шовк, небесної він гладі,
У берегова канва, уздовж із пінки.
Дивитися на це ми завжди раді.
Злилося небо десь на горизонті,
Небесне і Земне тут повічалось,
Це філософія для Моріс Мерло Понті,
Для насолоди і краси також дісталась.