Важке небо

Светлана Камышная
Що за небо, поранене наче?..
Потемніло від хмар та дощів,
Я такого раніше не бачив,
І вдивлятися я б не хотів.
Щось суворе у барвах небесних,
Щось хвилююче, щось не таке,
Не порядок в краях піднебесних,
Висне небо над нами важке.