Юдiф

Ева Сокол 2
Винищувач у небі, безпілотник...
гряде стовпів епоха соляних...
та виживуть раби смиренні, Лоти,
бо Правий Бог ручається за них...
В чуттєвої Юдіфи шанс не дуже,
покірливості їй не дістає...
та Правий Бог, отож йому байдуже,
погОрди в людях Він не визнаЄ...
поселення стовпів й один святенник...
ребровій кістці не змагатись з ним...
але Юдіф, як солянЕ знамено,
незмінний виклик виглядом своїм.