В. Гос. Думе. переполох!

Вова Вовыч
Слова.ВВП.о.пенсионном.Законе,повергла.УЖЕ.ПРОГОЛОСОВАВШУЮ
Гос.Думу.в.шок!


СОВ.ФЕД..С.Гос.Думою.в.пикЕ!
Провал!Облом!Скандал!
Ведь.слово.молвил.ВВП!
Сказал!!Почти.послал!

"Переобуться".впопыхах
Успеют!НО.НЕ.ВСЕ!
А.не.успевших.за.промАх,
Распнут.нам.на.ТВ!


И.даже.Силуанов-дрыщ,
Забыл."мечту"про.двадцать.тыщ!
Скворцову.хочется.спросить,
Сто.двадцать.лет.теперь.не.жить?