Незабутня - Вуста медовi

Людмила Плевако
<Людмила Плєвако>

<На цi слова вже написана музика, i народилася чудова пiсня у виконаннi Вiталiя Кормiльцева.>

Вуста медові

1. Ми зустрілися випадково
В лабіринтах життєвих доріг.
Ти поглянула загадково,
І я погляд відвести не міг.
Закружляли ми в вирі кохання,
Зацвіли буйним цвітом сади,
І відчув я нестримне бажання –
Бути разом з тобою завжди.

Приспів:

Вуста медові,
А вдача з перцем,
Змінила долю,
Запала в серце.
І не забути
Мені ніколи
Ці незабутні
Вуста медові.

2. Ти моє джерело натхнення,
Моя пристрасть і блиск у очах,
Моя радість у сьогоденні
І багатство, яке не в грошах.
Розлюбити тебе неможливо,
І стає якось не по собі,
Як подумаю я, що могли ми
Не зустрітись тоді взагалі.

Приспів:

Вуста медові,
А вдача з перцем,
Змінила долю,
Запала в серце.
І не забути
Мені ніколи
Ці незабутні
Вуста медові.