Пташка

Виталий Костылёв
          Пташка
 
Щебетала пташка,
Зустріла Палашку,
А Палашка пронесла,
Цебро повне пшона.

Цебро те хиталося,
Пшоно висипалося,
Ой, збирайтесь пташенята,
Позбираємо зернята.

Ще й водиці поп»ємо,
Гарно заспіваємо,
Пісень для Палашки,
Бо наїлись пташки.

   21.08.2017року.
   Запоріжжя