Забути намагавсь

Анатолий Павленко
•  •  •
Та,  долю  я  просив  для  кого  в  Неба,
Пішла,  мене  лишивши  самоті,
Мовляв,  мені  ти  вже  не  до  потреби.
І  що  вона  цим  мала  на  меті?..

Забути  намагавсь  її  старанно –
Думки  ж  ввесь  час  свої  мотузки  в’ють…
Назавжди  не  загоюються  рани:
Ні-ні,  та  знать  про  себе  і  дають.