Колишнi

Небесный Карамельный
Розмови про колишніх
Будоражучі - лишні.
Тексти як у романі
Не потрібні - зайві.

Прибісючі теми крайні
Мною не знані - марні.
Речі порожньо сказані
Мов ворішки - жадні.

Хмарні-хмарні запитання
Видно хмари пам’ятання
Видні зовні сподівання
Тихі, голосні - бажання.

Ой, достатньо цих розмов
Розтаючий сніг зійшов
Змив на сво’єму шляху
Твою скриньку «Б Е Р Е Ж У»