З Тобою днi найщасливiшi

Людмила Дзвонок
Коханнячко моє, живи в мені,
Зі мною будь в усі свята і будні,
Коли в покої я, чи метушні
З самого ранку, в вечір, по полудні,

Коли мені і радісно, і зле...
Не залишай мене на всіх дорогах,
Рости в мені іще, іще, іще...
Тоді і жити буду в перемогах!

Поразок, знаю, у Тобі нема,
Твоє тепло всіх зігріває душі,
Де Ти - ніхто не відчува ярма,
З Тобою люблячі усі і небайдужі!

Коханнячко моє, живи в мені,
З Тобою люди завжди красивіші –
Серденько гарне, оченьки ясні...
З Тобою дні мої найщасливіші!
              25.07.2018