Зе масан

Гасан Раджабов
иркурал алеф пуфи,
хилил лихасе пуфи.
варилас багьанф пуфи,
канеф пуфи.

вун дала адаф суман,
зун пара канеф сумаан.
кехун вакк кумеф суман,
зун масан.
............................
е масан е масан, агъай файшун фацун хил,
е масан е масан, агай г1утун ваш зе кил.
е масан е масан, агай бяфваа гамишан?
е масан е масан, масан масан, е масан.

е масан е масан, агай файшун фацун хил,
е масан е масан, агай г1утун ваш зе кил.
е масан е масан, агай бяфваа гамишан?
е масан е масан, масан масан, е масан.
...............................
иркураъ зун ве х1унда
хиларил ваш лих1унда
девлетар ве агунда
каааанеф х1унда

хас пунай завун хядар
закъ рукуф чаб киркуф х1ан
чалар дала вакь хунда
ооо зе маааасанн
...........................
е масан е масан, агай файшун фацун хил,
е масан е масан, агай г1утун ваш зе кил.
е масан е масан, агай бяфваа гамишан?
е масан е масан, масан масан, е масан.

е масан е масан, агай файшун фацун хил,
е масан е масан, агай г1утун ваш зе кил.
е масан е масан, агай бяфваа гамишан?
е масан е масан, масан масан, е масан.