Бруд г дност

Александр Кужукин
Добре спланован тиск.
Зиск надихає натовп.
Клятії москалі;
Та і кацапи кляті,

Що народились тут,
В неньці, але потОму
Не зберегли статут
Крапки і навіть коми

По українські.
           Втім
Титульність їм не світить.
Не увійдуть в dream team
П'ятій колони діти.

Та і онукам зась.
Рештки нам змалку винні.
Бруд, він гідніш ніж "грязь";
Свині миліш ніж "свиньи".