Прывiтанне, прывiтанне

Людмила Шаблыко
Прывітанне, прывітанне
І вялікае прызнанне
Беларусам ўсёй Зямлі,
Хай вандруюць сябрукі!               
І жывуць да ста гадкоў,
Дораць шчасце і любоў
І прыгожае спатканне,
І  дзівоснае каханне.
Хай квітнее край ласкАвы,
Будзе хай заўжды яскравы,
Больш  няведае  бяды,
Хай цвітуць у ім сады!