Д вчинка мила

Константин Дем
Дівчинка мила,
Яка ж ти яскрава!
Сонечко сяє в очах.
Радість та щастя для тата та мами
Ти принесеш на крилах.
Янгол в душі у тебе вселився.
Радість, надію несе він у світ.
Хай буде щастя,
Хай буде радість
Всім хто колись був знайомий тобі.
Ти же ніколи не втрачай ту яскраву,
Повну любові усмішку свою.
Будь не залежной, веселой, коханой.
Щастя неси ти в домівку свою.
Ну, а як раптом негода з’явиться
Десь у твоєму житті
Татко та мати тобі допоможуть.
Будуть і далі чудовими дні.
Все у твоєму житті буде добре.
Сонечко шлях озаряє тобі.
Хай тобі Бог у житті допоможе.
Віру, любов та надію нести.