Казки осенi

Наталья Беляева Ерух
папа Карло
розгубив всю свою пам'ять
і вечорами
сидячи біля намальованого каміна
він складав казку
про сліпого хлопчика
у якого замість ноги
була деревинка
і якого любило
все село
крім старої щури
заздрісної старої щури
із зовсім іншої казки

перелітні хмари
летіли слідом за осінню
але ніяк не могли
наздогнати її
тому що вона поспішала
наздогнати
перелітних птахів

дні опадають як листя
їх поглинає вітер
їх поглинає пам'ять
яка любить казки

26.07.2018

Сказки осени

Дмитрий Чунтонов

папа Карло
растерял всю свою память
и вечерами
сидя у нарисованного камина
он сочинял сказку
про слепого пальчика
у которого вместо ноги
была деревяшка
и которого любила
вся деревня
кроме старой крысы
завистливой старой крысы
из совершенно другой сказки

перелётные облака
летели вслед за осенью
но никак не могли
догнать её
потому что она спешила
догнать
перелётных птиц

дни опадают как листья
их поглощает ветер
их поглощает память
которая любит сказки

23.07.2018