М й край пшеничний

Анна Куприенко
Достигли абрикоси в червні
Вже липень на порозі запашний.
Пшеничні довгі коси й лози
Помив гарненько дощ рясний...

Земля жива,що нас годує,напуває
Та щедрістю віддячує за те,
Що на світанку рано почнаєм
Життя буденне справжнє трудове.

Пора гаряча.Краю мій пшеничний.
Квітковий та духм'яно-польовий.
Розпечене до плазми сонце,
Твій виклик не такий уже страшний...

Так тане літо від світання до вечір'я
Та кожен день "спасибі" я кажу
За дні ,що сповнені турбтами про рідних
Про це я завтра більше напишу...