Б ленька

Николай Мотков
 «Біленька»
                Муз. М. Моткова
                Слова М. Моткова

                Дні бувають дуже важкими,
                Ночі довгими і тяжкими,
                Зранку згадуємо „лікаря”,
                Як болить в нас голова…
                Мчать „Тойоти” з „Мерседесами”,
                „БМВ” свистять колесами,
                Поспішають в супермаркети,
                До „священної” води...
               
                Приспів
                „Біленька”, смачненька –
                Божественна „вода”...
                „Біленька”, гарненька,
                Як дівка молода…   
                „Біленька”, смачненька
                І якісна „вода”...
                „Біленька”, гарненька,
                Як дівка молода...

                Покупають всі «Білесеньку»,
                Свого „лікаря” - гарнесеньку,
                Наливають повні чарочки,
                Випивають всі до дна,
                Вже здорові і кохаються,
                Щиро друзям посміхаються,
                Вже просвітлені головоньки,
                І життя як справжній рай...!

                Тож лічіться ви „Біленькою”
                В світі кращою, смачненькою,
                Бо дарує добрий настрій нам,
                Ця божественна вода..!
                І совітуємо Вам!!!