ненужность ничтожного

Гелена Смилянская
Впокорена радість несеться,
причали минаючи,
виводячи принципи бути на простір ідей,
підводити  рискою  стяте натужністю слово,
у прірву набутих ідей непотрібності гнилих людей відкидаючи,
очистивши ранки  до блиску світила лише.