моя жизнь

Вера Деревьянко
Народилася
Лижу
З Білим світом в обнімку хожу подружила і біжу
В даль не звідану жорстоку
Це життя мого невидимі істоки

моє життя таке як ваше в голові вірші думки і щастя наше