Чi гi -рi гi тарам

Лариса Калинина-Харламова
Що зробив ти, парубок?
Ключиком відкрив замок.
У моєму серці «йок»
Раптом стався.
Очі, наче бірюза
Ллють на серденько бальзам.
Ой! Навіщо ти сказав,
Що закохався?

Приспів:
Чігі-рігі-рігі тарам!
Ми з тобою пара.
Чігі-рігі-рігі тарам, -
Пісні співаемо.
У твоїх руках гармошка,
А у моїх гітара…
Стрічечкою тягнеться доріжка,
Якою ми йдемо.

Ой сподобалась мені,
Що розквітла навесні
Вишня, наче у вбранні
Наречена.
Мов струмок дзюрчать слова,
Йде обертом голова.
Ти мене поцілував
Біля клену.

Приспів:

Довгу косу розплела,
В трави духмяні лягла…
Все життя тебе звала
Я сердечком.
Біля клену, у ріки,
Стали ми такі близькі…
Ти подарував квітки   
І колечко.
Приспів:
29.07.18.

русский вариант http://www.stihi.ru/2018/07/29/4007