Вашi квiти не вянуть - укр. мова

Марат Школьник
Тамарі Гордовій присвячується

Ваші квіти не в'януть,
Пелюстки їх чарівні
Світлим спогадом стануть,
Наче райдуги дивні.

Вічно житимуть квіти,
Мов казкові створіння
Ці гармонії діти,
Ця майтсерність і вміння.

Ваші квіти не в'януть,
Їх не можна забути,
В кожну душу заглянуть,
З нами завжди їм бути!