***

Оксана Малиновская 2
Я не снилась тобі, не снилась?
Не приходила в твої сни.
У віночку рожево-білім,
Всю узявши красу весни.

Я не снилась тобі мій милий,
Як жар-птиця у небесах?
Що тобі дарувала сили
І розраду несла у руках.

Я не снилась тобі, не снилась?
І не згадував ти мене?
Як зірницями  небо укрилось
І заснуло усе земне.

Я наснилась тобі, наснилась,
Мов  царівна прийшла у сни.
У віночку рожево-білім,
З ніжним поглядом, як в весни...