О, якби я мала крила

Оксана Малиновская 2
О, якби я мала крила,
То до тебе прилетіла.
Ніжно -ніжно пригорнула
І тривоги всі забулись.

О, якби я мала крила,
Тебе трепетно укрила.
Від усього зла на світі
Принесла з собою літо...

О, якби я крила мала,
То тебе оберігала.
І від смутку, і від болю,
Заступила б я собою.