Щоб ти вибрала свiй шлях...

Бойко Валерий Петрович
 Зацвiла акацiя
 На моiм подвiрi,
 Вся одiлася в фату,
 Наче на весiллi.

 Я вдихаю аромат
 На повнi легенi,
 Навкруги мiсця чудовi -
 Богом, всi хрещенi.

 Украiно, моя рiдна
 Мiста, поля, села,
 Будь завжди як дiвчинонька -
 Красива, весела.

 Дуже хочиться, щоб ти
 Не знала тривоги,
 Щоб щасливi, мирнi були,
 Всi твоi дороги.

 Весiлля, щоб грали люди...
 У кожному домi
 Танцювали б на весiллi
 Рiднi та знайомi,

 Щоб музики грали дзвiнко,
 А сонце сiяло -
 В кожнiм домi украiнськiм
 Всього, всiм хватало.

 Квiтни ти моя Вкраiно -
 Щастя тобi й долi...
 Будь багатою завжди
 З пшеницею в полi,

 Щоб ти жила мирно в Свiтi
 Та вiйни не знала.
 Щоб ти вибрала свiй шлях,
 Та не шкодувала.