Нас еднае небо - укр. мова

Марат Школьник
Сяють наче зорі
Твої очі, мила.
Їх блакить прозора
Мене полонила.

Полечу як вітер,
Вдячний своїй долі,
І порину в квіти
У безкрайнім полі.

Я не знав без тебе,
Що таке буває.
Нас єднає небо,
Нас любов вітає!