Я! О нацiя моя!

Сергей Краснопольський
Стоїть на Банковій Барлога
Сидить в Барлозі тій Балога
Маріонетками керує
„Мед” косолапому готує
Бо ж косолапий лапу ссе
Сам по собі ні те, ні се
При грі поганій корчить міну
Та всіх повчає без упину
Я батько нації, …глаголе
От лиш життя в нас босе й голе
Себе ж в монету вкарбував
Варфоломія відіпхав, - на задній план
Я ж Сам великий!
Майже досяг святого ліку
Я лідер! Панацея Я! Я Вождь!
О нація моя!

Яка ж Мораль?
Скажіть будь ласка
Звернулись ми
Бабо Параска? ...мовчить
Сказати що нема...
Бо ж Помаранчева Чума
Сконала у людській надії
„Божки” запродали їх мрії
І віри більше їм нема
Яка ж Мораль? - Її нема.
А ні в Держави, ні у Влади
В Правителі – пролізли гади
І сподіватись щось дарма
Тому й Моралі: – жаль, нема
Та хочеться ж бо її мати
Мораль ту треба здобувати
Не якось, – а у боротьбі
Оце й Мораль мій друг тобі.
19.12.2008р.