Але я чекаю на тебе

Алина Мозжерина
Але я чекаю на тебе...
Моє серце палає в вогні,
Наче зірка яскрава на небі,
Наче зоряне сяйво в воді.
Мої очі сльозами залиті,
Мої губи бліді, наче сніг.
Все обличчя у фарбах розмитих.
Якби бути поряд ти міг...
Стану хвилею я океану,
Стану сонечком ясним на небі.
Чим завгодно для тебе я стану!
Але я чекаю на тебе...