Танго на узбережжi

Людмила Плевако
<Людмила Плєвако>


1.
Мрії наші мрії,
Як голубки білі:
Тільки відпусти – за небокрай летять.
Не лякайся їх,
Мрій-бажань своїх,
Без вагань пусти любов в твоє життя.

Приспів:

Танго на узбережжі –
Босоніж, на крилах любові.
Танго на узбережжі –
Під плескіт і музику моря.
Будемо до світанку
Морським узбережжям гуляти
І аргентинське танго
Під сяйвом зірок танцювати.

2.
Погляди зустрілись.
Мабуть, так судилось.
Ти в моїх обіймах. Зупинімо час.
Лине від долонь
Пристрасті вогонь.
Незабутній вечір поєднає нас.

Приспів:

Танго на узбережжі –
Босоніж, на крилах любові.
Танго на узбережжі –
Під плескіт і музику моря.
Будемо до світанку
Морським узбережжям гуляти
І аргентинське танго
Під сяйвом зірок танцювати.