В тання для подруг Левиць!

Светлана Камышная
Вітаю найдорожчих і святих,
У дружбі що іде уже роками,
Моїх найкращих, самих дорогих,
Бо по життю моїми є зірками.
Вітаю всіх красуні - ваші дні!
Вже серпень стеле щедро і велично,
Життя летить неначе увісні,
Роки ростуть, та молоді ви вічно.
Левиці - особливі то жінки!
Сама природа дарувала щедрість,
І царственності вам вдягла вінки,
Любові дарувала і відвертість.
Ви у зеніті будете завжди,
Хай доля вам дарує все потрібне,
І хай вона веде вас лиш туди,
Де щастя золоте живе і срібне!