Пророста правда

Светлана Камышная
Проростає правда все одно!
Як травинка пробиває камінь,
Відкриває Сам Господь вікно,
На брехню, що тут жила віками.
Не загине те, чому цвісти,
Воскресіння в тому є Ісуса,
Буде так, як слід усе іти,
І за це щоденно я молюся.
Вірю що відродження іде,
Час за часом, день іде за роком,
Знаю, час той скоро вже прийде,
Будемо ми вдячні за уроки.
З нами Бог, а значить правда є,
Тож надія відкриває двері,
Всі побачить зможуть де чиє,
Як з уроку "Тайної Вечері"!