Из Джез Брул - Хайку ч. 3

Юрий Иванов 11
                ДЖЕЗ БРУЛ

                ХАЙКУ(ч.3)

               
                ТЫ


                Ты положил тёплые руки
                Чтоб душу мою утешить,
                Большего и не прошу.   
               




                You (Haiku #6) - Poem by Jez Brul

                You laid your warm hands
                Comforting my very soul,
                Couldn't ask for more.


               


                НА ФЕРМЕ

                Серебристые облака
                тихо движутся в небе;
                Укрытие фермеров.    





               At The Farm (Haiku #11) - Poem by Jez Brul

                Silvery gray clouds
                gently move from place to place;
                Sheltering farmers.


                СТАРАЯ ЛАМПА


                В морозную ночь
                когда я читаю книгу-другую
                твоё тепло и свет очень важны.




              The Old Lamp (Haiku # 12) - Poem by Jez Brul

                In the coldest night
                when I read a book or two,
                your warmth and light counts.


                УИЛЬЯМ ШЕКСПИР


                Твой лоб так огромен
                Как земли панорамный вид;
                Этого мне не постичь.



            William Shakespeare (Haiku 15) - Poem by Jez Brul

                Your forehead so vast
                Like earth's panoramic view;
                I cannot fathom.

               

                ПЕРВАЯ УЛЫБКА РЕБЁНКА


                Первая улыбка ребёнка
                Излечивает тысячу одиночеств;
                Счастливый дом создаёт.


            A Baby's First Smile(Haiku #16) - Poem by Jez Brul

                A baby's first smile
                Cures a thousand loneliness;
                Builds a happy home.


                04.08.18