За стих!

Кость Ярила
"Застиг его он на горячем.
Да не успел схватить!
Вот и пришлось ему на кляче
Чужих историй гай гатить!..."

"Захисту він потребує.
Рима, отримав того,
Вербу на діло вербує,
Силою слова його!..."