мир!

Ольга Красношлык
         Бережіть мир!

Давно закінчилась війна,
Солдати в землі спочивають,
Пам'ять про них жива,
Нащадки про них пам’ятають.

В День Перемоги до пам’ятників йдуть,
В пошані голови схиляють,
Про героїв будуть пам’ятать
Доки сонце буде сяять.

Людям війни не потрібні,
Мир всім треба берегти,
Під мирним небом на Землі,
Діти повинні щасливі рости.