Эдвард Лир Жил-был на свете

Алекс Бард
Жил-был на свете дурилка,
Который проткнул себя вилкой.
Он от этого помер,
И никто и не вспомнил
Про болвана с дурацкою вилкой.


There was an Old Man of New York
by Edward Lear

There was an Old Man of New York,
Who murdered himself with a fork;
But nobody cried
though he very soon died, -
For that silly Old Man of New York.